Osmo Anti-Slip Terras-Olie Blik

Anti-Slip Terras-Olie


Osmo Anti-slip Terras-Olie is bijzonder geschikt voor alle houten terrassen en trappen buitenshuis uit bijvoorbeeld de houtsoorten Bangkirai, massaranduba, Garapa, Lariks, Douglas of Vurenhout. Geschikt voor geribbelde, gegroefde en in het bijzonder gladde terrasoppervlakken.

Voordelen


– Werkt Anti-slip

– Verlengt de houdbaarheid van de gepigmenteerde olie door bescherming tegen weersomstandigheden

– De toplaag is waterafstotend en UV-bestendig

– Met beschermende filmlaag

Informatie


Wanneer een buitentrap of een terras is behandeld met de Terras-Olie kan er een in aanraking met water een glad oppervlak ontstaan.
De Osmo Anti-Slip Terras-Olie is de perfect oplossing, na behandeling ontstaat er een Anti-Slip oppervlak en is dus voor trappen en houten terrassen.
De Anti-Slip Terras-Olie wordt gebruikt als tweede laag, de eerste laag dient een Terras-Olie te zijn, dit kan zowel een gepigmenteerde of een kleurloze variant zijn.
Beschikbare inhoudsmaten: 0,75l en 2,5l
1 liter is circa voldoende voor 24 m2 bij één laag.

Documentatie


 Veiligheidsblad

Gebruik


Volledig afgewerkte oppervlakken in twee dagen, twee lagen
(1. Terras-olie, 2. Anti-slip Terras-Olie)

1. Eerste laag met één van de Terras-Oliën aanbrengen op het ruwe hout (ca. 35ml/m2).

2. “Aanbrengfouten” kunnen tot 15 minten na het aanbrengen op het natte oppervlak worden bijgewerkt.

3. Droging in ca. 24 uur (bij 23 graden/50% rel. Luchtvochtigheid). Bij lagere temperaturen of een hogere luchtvochtigheid duur het drogen langer. Voor een goede ventilatie moet ten alle tijden worden gezorgd.

4. Tweede afwerklaag (toplaag) (ca. 35ml/m2) met de Anti-Slip Terras-Olie. (Bij renovatie is een laag op het schoongemaakt oppervlak in de regel voldoende.)

5. Droging ca. 12 uur; zie punt 3.

1 liter is circa voldoende voor 24 m2 bij één laag.

Aanbevelingen


Power-gel (houtontgrijzer)

Osmo Power-Gel is bijzonder geschikt om bijvoorbeeld houten terrassen, houten gevels, tuinhuisjes en soortgelijke oppervlakken. Te reinigen en te ontgrijzen.

Meer informatie

Hout Terrasreiniger

Osmo Hout Terrasreiniger is zeer geschikt voor de reiniging van alle houten vloeren buitenshuis, maar ook voor schuttingen, palen en tuinmeubels van hout.

Meer informatie

Verf Remover Gel

De Osmo Vloerreinigingsset is geschikt voor de droge en klamvochtige reiniging en het onderhoud van gladde hout- , kunststof-, tegel- en natuurstenen vloeren.

Meer informatie

U kunt dit product
direct online bestellen en binnen 1 – 2 dagen laten bezorgen.